Polijsten

Bij polijsten wordt er een extreem dunne laklaag van uw auto gepolijst, met behulp van machines en Swissvax of Rupes polijstmiddelen. Door het verwijderen van deze laag worden krassen weggehaald en verweringen en vlekken van de lak verwijderd. Hiervoor gebruiken wij de beste en veiligste polijstmachines op de markt. Hierdoor zijn onze polijst-behandelingen beter dan de standaard behandelingen, waarbij vaak minder goede polijstmiddelen en -machines gebruikt worden en krassen slechts tijdelijk gemaskeerd worden. Een behandeling, inclusief polijsten kan dan ook meerdere dagen duren. Wij nemen de tijd om uw auto in perfecte staat af te leveren.


Beschermen

Na het polijsten wordt uw auto met een exclusieve Swissvax wax of N-XTC glascoating verzegeld. Dit is nodig om de auto te beschermen tegen nieuwe krassen en verwering, maar geeft vooral een verbazingwekkend volle glans en maakt het wassen van de auto veel makkelijker.


Schuren

Als uw lak slecht is of een golvend effect heeft (sinaasappelhuid), kunnen wij de lak ook schuren. Hierdoor wordt de lak spiegelglad gemaakt en wordt het matte schuureffect na het schuren verwijderd door middel van polijsten met Swissvax of Rupes polijstmiddelen. daarna kunt u natuurlijk de lak laten beschermen met een Swissvax wax of N-XTC glascoating. Al met al een zeer specialistische behandeling die niet velen beheersen. Maar door veel ervaring en het goed meten van de lak, is de kans dat er wat mis gaat vrijwel niet aanwezig. Het effect van deze behandeling is nog mooier: de lak glanst dieper dan ooit tevoren, zelfs mooier dan toen hij nieuw uit de fabriek kwam.

Geïnteresseerd?