Bij Car Care Twente treft u een brede keuze aan behandelingen en reparatie’s.

Deze voeren wij allemaal op onze zeer moderne locatie uit, waar wij beschikken over twee autobruggen, stofzuigers, bekledingreinigers, stoomreinigers en diverse polijst- machines. Uw auto staat - volledig door ons verzekerd - en beveiligd op onze locatie.

Wilt u een afspraak maken, of staat de gewenste behandeling er niet bij? Neem dan contact met ons op!


Premium behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de premium behahandeling van Car Care Twente wordt de auto na het wassen en kleien, in 2 stappen gepolijst. Door de lak van uw auto in 2 stappen te polijsten worden vrijwel alle fijne krassen weggehaald en worden een groot deel van de diepe krassen bijgewerkt. Daarnaast krijgt de lak een diepere glans. Hierna wordt de auto in de wax gezet en het interieur gereinigd.

Duurtijd behandeling: 6 à 8 uur.

Auto van buiten reinigen: De auto wordt intensief gewassen. Bij het wassen worden ook zaken als de motorruimte, (binnenkant) velgen, wielkasten en sponningen meegenomen. Na het wassen van de auto wordt de auto doormiddel van droogdoeken en lucht afgedroogd. indien nodig/gewenst kan de lak gekleid worden tegen roestpuntjes, teerplekjes, en andere vast zittende vervuilingen in de lak.

Auto van binnen reinigen: Als eerst gaan wij het interieur van uw auto grondig stofzuigen na het stofzuigen gaan wij de bekleding opfrissen, de matten diep reinigen, en de overige delen afnemen met een interieur reiniger. Tot slot worden de ruiten van binnen schoongemaakt.

Buitenkant op poetsen: De auto wordt eerst in 2 stappen gepolijst. Hier voorafgaand kunnen op verzoek eventuele beschadigingen en krassen bijgewerkt worden. Na het polijsten wordt de buitenkant in de wax gezet, de ramen gereinigd, de banden zwart gemaakt, en de auto wordt aan de binnen- en buitenkant na gelopen.

vanaf € 400 incl. BTW.

Exclusieve behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de exclusieve behandeling van Car Care Twente wordt de auto na het wassen en kleien in 3 stappen gepolijst. Door de lak van uw auto in 3 stappen te polijsten, worden alle fijne krassen verwijdert en worden tevens alle diepere krassen verwijderd of minder zichtbaar. Daarnaast krijgt de lak een diepe glans. Hierna wordt de auto in de wax gezet en het interieur gereinigd.

Duurtijd behandeling: 12 á 16 uur.

Auto van buiten reinigen: De auto wordt intensief gewassen. Bij het wassen worden ook zaken als de motorruimte, (binnenkant) velgen, wielkasten en sponningen meegenomen. Na het wassen van de auto wordt de auto doormiddel van droogdoeken en lucht afgedroogd. Vervolgens wordt de auto volledig gekleid om de auto 100% vrij te maken roest puntjes en ander vast zittend vuil. Indien nodig worden de velgen gedemonteerd om deze beter te reinigen.

Auto van binnen reinigen: Als eerst gaan wij het interieur van uw auto grondig stofzuigen. Na het stofzuigen gaan wij de bekleding Diep reinigen, de matten diep reinigen, en de overige delen reinigen en afnemen met een interieur reiniger. Tot slot worden de ruiten van binnen schoongemaakt.

Buitenkant oppoetsen: De auto word eerst in 3 stappen gepolijst. Hier voorafgaand kunnen op verzoek eventuele beschadigingen bijgewerkt worden. Na het polijsten wordt de buitenkant in de wax gezet, de ramen gereinigd, de banden zwart gemaakt, en de auto wordt aan de binnen- en buitenkant na gelopen.

vanaf € 800 incl. BTW.

N-XTC Glascoating nieuwe auto

Omschrijving behandeling: N-XTC is ontworpen om de lak een hardere en betere chemicaliën resistente bescherming te geven dan normale wax. N-XTC glascoating is gemaakt op basis van Quartz en heeft een hardheid van 8H. Een glascoating zoals N-XTC beschermd onder ander tegen fijne krassen, vogelpoep, insecten en kalkvlekken. Daarnaast zijn defecten door middel van heet water deels of geheel te verwijderen.

Duur Behandeling: 2 à 3 dagen.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, velgen reinigen, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, stoffen/leren bekleding reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen

Voorbereiding coating: lak, indien nodig, reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 1 stap (of meerdere stappen indien nodig), lak ontvetten, lak controleren en waar nodig corrigeren, lak nogmaals ontvetten.

Aanbrengen coating en details: N-XTC Laag 1 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens laten kuren, N-XTC laag 2 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens 12 tot 24 uur laten kuren, aanbrengen van Swissvax Shield, ruiten reinigen, banden voeden, trimdelen voeden of op aanvraag mee coaten, nalopen van de auto.

vanaf € 1000,- Incl. BTW

N-XTC Glascoating Gebruikte auto

Omschrijving behandeling: N-XTC is ontworpen om de lak een hardere en betere chemicaliën resistente bescherming te geven dan normale wax. N-XTC glascoating is gemaakt op basis van Quartz, en heeft een hardheid van 8H. Een glascoating zoals N-XTC beschermd onder ander tegen fijne krassen, vogelpoep, insecten en kalk vlekken. IDaarnaast zijn defecten door middel van heet water deels of geheel te verwijderen.

Duur behandeling: 3 à 5 dagen (staat en grootte afhankelijk)

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen, velgen verwijderen en afzonderlijk reinigen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, vloer bekleding reinigen, stoffen/leren bekleding reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen.

Voorbereiding coating: lak reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 2 stappen (of meer indien nodig), lak ontvetten, lak controleren en waar nodig corrigeren, lak nogmaals ontvetten.

Aanbrengen coating en details: N-XTC Laag 1 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens laten kuren, N-XTC laag 2 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens 12 tot 24 uur laten kuren, aanbrengen van Swissvax Shield, ruiten reinigen, banden voeden, trimdelen voeden of op aanvraag mee coaten, nalopen van de auto.

vanaf 1350,- incl. BTW

N-XTC Wheelcoating

Omschrijving behandeling: N-XTC is ook geschikt voor velgen. Het voordeel van het coaten van uw velgen met N-XTC is dat uw velgen minder snel vies worden en daarnaast ook makkelijker schoon blijven. Ook zijn de velgen beter bestand tegen zware velgen reinigers en krassen.

Duur behandeling: 2 dagen (incl. droogtijd).

Reiniging en voorbereiding velgen: Demontage velgen, reinigen velgen, eventueel polijsten van de velgen, velgen ontvetten.

Aanbrengen coating: 1 laag N-XTC Wheelcoating per velg aanbrengen. Na het kuren word deze afgenomen. Wheelcoating is uitgehard na 24 uur.

vanaf € 250,- incl. BTW.

Concours behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de concours behandeling van Car Care Twente wordt uw auto tot in de aller kleinste detail gereinigd, gepolijst, eventueel geschuurd en beschermd. Na deze behandeling is uw auto in de best mogelijke staat.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen, afdrogen met een droogdoek.

Auto aan de onderkant en motor reinigen: velgen worden verwijdert voor aparte reiniging, volledige onderkant en onderstel wordt gereinigd en bescherm/opgepoetst, motorruimte tot in de details oppoetsen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, vloer bekleding reinigen – stoffen/leren bekleding diep reinigen, overige interieurdelen reinigen, interieur delen beschermen, bekleding beschermen, rubbers voeden, ruiten van binnen reinigen.

Auto van buiten polijsten: auto kleien, waar nodig lak in meerdere stappen schuren, diepe krassen bijwerken met lakstift, met speciale polijstmachine diepe krassen verwijderen, auto in 3 stappen polijsten, auto ontvetten, indien nodig auto nogmaals bij polijsten en weer ontvetten.

Waxen en details: 1 of 2 lagen wax of N-XTC met wax aanbrengen, plastic delen en banden voeden met een trim gel, de auto tot in de details nalopen.

Op aanvraag

Onze prijzen verschillen per auto, en worden in bovenstaand overzicht als vanaf prijzen getoond. Voor een prijsopgave voor uw auto kunt u het beste contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd?